Praktijkvoorbeelden

werkgever 1

Annelies was al een aantal maanden niet in staat om haar eigen werk uit te voeren als gevolg van verergerde nek en schouderklachten. De gevolgde fysiotherapie liet helaas geen structurele verbetering zien. Wij hebben toen besloten om via Bartlema Care een interventietraject in te zetten. Na de intake bij de behandelend osteopaat bleek direct wat de oorzaak van de klachten waren. Na 2 weken kon Annelies weer beginnen om haar eigen werkzaamheden op te pakken en na 6 behandelingen was ze volledig klachtenvrij en weer volledig aan het werk.

John

In 2014 werd ik door mijn werkgever ik doorverwezen naar Bartlema Care, omdat de klachten die ik had steeds erger werden en ik niet meer in staat bleek om te werken. Uit de intake werd meteen duidelijk waarom mijn darmen gefixeerd waren en mijn slokdarm vast zat. Dit bleek het gevolg van een liesbreuk te zijn. Na de liesbreuk operatie bleef ik maar klachten houden die ook steeds erger werden. Slechts 5 osteopatische behandelingen waren voldoende om geheel klachtenvrij te zijn.

werkgever 2

Hans zat al vele maanden niet lekker in zijn vel, was regelmatig ziek en we konden niet echt achterhalen wat er met Hans aan de hand was. Op advies hebben we Hans doorgestuurd voor een intake bij Bartlema Care. Uit de intake bij de psycholoog van Rein Interventies bleek dat Hans al vele maanden hoge spanningsklachten had en hier niet over durfde te praten met zijn werkgever. De psycholoog is meteen met Hans aan de slag gegaan, slecht 6 sessies waren voldoende om Hans inzicht te geven om te gaan met zijn spanningsklachten en Hans was binnen een aantal weken weer volledig aan het werk.

Stucadoorsbedrijf

Al vele jaren sturen wij onze stucadoors met klachten direct door naar Bartlema Care. Sinds wij onze stucadoors met klachten meteen doorsturen voor een behandeling bij een osteopaat is onze ziekteverzuimpercentage al die jaren zeer laag gebleven.