Verzuim Modules

• Full service model

• Eigen Regie model incl. casemanagement

• Eigen regie model

• Interventies

Full Service Model: voor een vaste prijs per medewerker per maand wordt u als werkgever ontzorgt. Dat houdt in: gebruik maken van Verzuim Registratiesysteem + casemanagement + interventies + (optioneel) verzuimverzekering, zorgen ervoor dat het verzuimpercentage van uw bedrijf laag wordt en blijft. Uiteraard blijft u wel betrokken bij het verzuim van uw bedrijf.

Eigen Regie incl. Casemanagement: is met name geschikt voor die ondernemingen die de voorkeur hebben om zelf een bepaalde mate van Eigen Regie te voeren maar te weinig kennis hebben op het gebied van casemanagement. Voor die werkgevers hebben wij een aantrekkelijke prijs per medewerker per maand waarbij de werkgever gebruik maakt van ons Verzuim Registratiesysteem en ongelimiteerd van onze casemanager gebruik kan maken.

Eigen Regie Model: Het Eigen Regie model is met name geschikt voor de werkgevers die prima zelf de eigen regie kunnen voeren over hun verzuim en alleen gebruik willen van ons Verzuim Registratiesysteem. En optioneel van al onze diensten gebruik kunnen maken.

Interventies: Bartlema Care is gespecialiseerd in interventies bij verzuim of dreigend verzuim. Wij hebben de beschikking over een team van: osteopaten, fysiotherapeuten, psychologen, podologen en bedrijfsartsen.

Vestigingen Van Rein Instituut

Bartlema Care Alkmaar

Dr. Schaepmankade 1
1814 RA Alkmaar
Route
Tel: 072 – 515 95 00

Stuur ons een bericht >>

Bartlema Care Tuitjenhorn

Dorpsstraat 33
1747 HA Tuitjenhorn
Route
Tel: 0226 – 39 21 21

Stuur ons een bericht >>