Onze diensten voor u

U bepaalt zelf welke diensten u van ons wilt afnemen. Hoe meer wij kunnen doen voor u, hoe groter de kans op rendement op uw kosten.

Het Eigen Regie Model is met name geschikt voor werkgevers die zelf de regie willen en kunnen voeren over verzuim. In deze module maakt u gebruik van ons verzuimsysteem (VerzuimSignaal). U maakt gebruik van onze diensten indien dat gewenst is op verrichtingen basis. Onze adviseur Verzuim, Re-integratie & Interventies (VRI), arbeidsdeskundige en bedrijfsarts belasten hun inzet per minuut aan u door.

De meeste klanten kiezen voor ons Casemanagement pakket. Ideaal voor organisatie die zowel preventief als curatief geholpen willen worden, zonder een factuur voor elke verrichting van de VRI. Voor die werkgevers hebben wij een aantrekkelijke prijs per medewerker per maand waarbij de werkgever gebruik maakt van ons verzuim registratie systeem en ongelimiteerd van onze VRI gebruik kan maken.

Met het alles-onder-een-dak pakket wordt u volledig ontzorgd voor een vast tarief per medewerker. Daarvoor leveren we ons verzuimsysteem, alle noodzakelijke inzet qua casemanagement door de VRI en bedrijfsartsen. Plus de gewenste begeleiding door een van onze therapeuten als interventie.

Heeft u al een arbodienst of bedrijfsarts? Dan kunt u bij Bartlema Care terecht voor interventies bij (dreigend) verzuim. Wij hebben de beschikking over een team van osteopaten, fysio– en psychotherapeuten en aanverwante professionals. Hiermee wordt alles onder een dak begeleid. Verzekeraars betalen een deel van de kosten en wij zorgen voor een concrete rapportage naar u of uw arbodienst.

Henk van SteegDe casemanager Henk van Steeg is uw vaste aanspreekpunt bij vragen en problemen. Als casemanager help ik bedrijven bij het oplossen van met name moeilijke en complexe situaties. Bartlema Care Verzuim & Interventies ontzorgt, ondersteunt en begeleid u waar nodig.

Meer weten? Neem contact op of maak een afspraak met Henk van Steeg

Bartlema Care
Verzuim & Interventies

Heilooërdijk 42-B
1814 LP  Alkmaar
(Parkeerterrein AH XL)
Route
Tel: 072 – 30 30 530

Stuur ons een bericht >>